- Reklama -

Evander Kane se zlobí: Georgi, vybíráš si, co budeš trestat

- Reklama -

Fanshop týmuZlobivý hoch ze San Jose Sharks Evander Kane dostal tří zápasový trest za úder loktem, kterým v zápase s Winnipegem skolil Neala Pionka. Ve své reakci na toto rozhodnutí komise nenechal na nikom nit suchou, největší kritika se snesla na hlavu šéfa bezpečnosti George Parrose.
V zápase dostal za tento zákrok dvou minutový trest. Ještě týž den dostal od vedení soutěže přídavkem tří zápasový trest.
„To, že komise pro bezpečnost hráčů pod vedením George Parrose pokračuje v tom, že si náhodně vybírá, co a koho potrestají, je směšné. Podobných incidentů bylo v této i v minulých sezonách bezpočet a obešly se bez pokut a trestů. Nikdo dnes nedokáže říct, jaký zákrok je na potrestání a který ne,“ vydal ve svém prohlášení útočník San Jose.


„Rozhodování naprosto chybí stálost, je to v mnoha stránkách naprosto chybný systém. Nemůžete nechat, aby některým hráčům vše procházelo a jiné tvrdě trestat. O podobných věcech by měla rozhodovat nezávislá třetí strana, která by nebyla zatížená předsudky jako současné vedení s Georgem Parrosem,“ ukončil své vyjádření na Twitteru.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -