- Reklama -

Favorité neuspěli. Kapitánem Caroliny se stal Williams

- Reklama -

Fanshop týmu
Hurricanes si zvolili nového kapitána. Stal se jim útočník Justin Williams, který je s 1162 zápasy v NHL nejzkušenějším členem kádru. Asistovat mu budou forvard Jordan Staal a obránce Justin Faulk, kteří byli z hlediska zisku kapitánského céčka považováni za favority.
„Myslím si, že nejdůležitější je, abych se po přijetí této pozice nezměnil nebo nestál někým, kým nejsem,“ vyjádřil se ke svému „povýšení“ Williams.


NEPŘEHLÉDNĚTE: Arizona představila „nejkrásnější dres na světě“. Canes sází na černou
„Vůdcovství přichází přirozeně po letech sledování velkých lídrů. A to je přesně to, co jsem dělal. Jedním z nich je určitě i můj současný trenér,“ dodal šestatřicetiletý křídelník v narážce na Roda Brind’Amoura.
Rodák z kanadského Cobourgu je 16. kapitánem v historii franšízy a osmým od jejího přestěhování z Hartfordu do Raleigh. Williams odehrál v minulé sezóně za Canes všech 82 zápasů, ve kterých zaznamenal 51 bodů za 16 gólů a 35 asistencí.
Fanda NHL

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -