- Reklama -

F*ck this league, křičel po zápase naštvaný Bäckström

- Reklama -

Série mezi Washingtonem a Pittsburghem vyprodukovala další kontroverzní téma.
Po sporném verdiktu videosudích (čtěte ZDE) a třízápasové suspendaci Toma Wilsona (podrobnosti ZDE) přidal polínko do ohníčku útočník Capitals Nicklas Bäckström.
Redaktor americké televize ESPN Greg Wyshynski informoval o jeho vulgární a urážející nadávce, kterou po prohraném čtvrtečním zápase počastoval samotnou NHL.
„Fuck this league,“ ječel údajně švédský forvard při cestě do kabiny. Překlad není zapotřebí.


Washington utkání ztratil v poměru 1:3 a Pittsburghu se podařilo vyrovnat druhé kolo play-off na 2-2.
Bäckstömova ostrá slova zachytila také reportérka stanice NBC Sherree Burrussová, jež podobně jako Wyshinski přidává také poznámku o pohození hole.


Podstatu příběhu ale rozporuje vedení klubu, jež trvá na tom, že Bäckström není autorem nadávky. Na dotaz Grega Wyshynského, kdo tedy před šatnou povykoval, už však Capitals neodpověděli.


Doposud nejsledovanější série letošních vyřazovacích bojů pokračuje v noci ze soboty na neděli. Její kompletní program naleznete pod odkazem.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -