- Reklama -

Flames jsou na dobré cestě pojistit si svůj nově získaný poklad

- Reklama -

Fanda NHL
Calgary se toto léto zapojilo do velkého trejdu, v rámci něhož získalo z Caroliny nadějného beka Noaha Hanifina. Ale ještě předtím, než jednadvacetiletý Američan naskočí za Flames na led, musí jako chráněný volný hráč podepsat nový kontrakt.
Hokejista k tomu v pátek pro Dana Rosena z portálu nhl.com řekl, že ke smlouvě s Calgary je „super blízko“.


„Myslím si, že je to skvělá organizace. Mají před sebou světlou budoucnost a já v ní chci strávit dlouhý čas,“ pokračoval Hanifin chválou na Plameny.
Generální manažer klubu Brad Treliving pak Hanifinovu důvěru očividně sdílí. „Jsme nadšení, že jsme Noaha získali,“ sdělil oficiálním ligovým stránkám.
Z TÁBORA FLAMES: Calgary si přivedlo do organizace bitkaře
Fanshop týmu
Hanifin, který byl celkovou pátou volbou na draftu 2015, vstoupil do NHL jako osmnáctiletý. V minulém ročníku pak s 32 body vedl kanadské bodování obránců Caroliny.
„Chci se stát jedním z nejlepších zadáků v této soutěži a určitě mám potenciál toho dosáhnout. Tento rok budu mít trochu větší úlohu a odehraju více minut (…). Myslím, že jsem na další krok připravený,“ netají se bostonský rodák svými smělými plány.

VELKÁ LETNÍ SOUTĚŽ PRO NAŠE ČTENÁŘE: OTÁZKA ZDE

Titulní foto: culturalworks / flickr.com

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -