- Reklama -

Fleury: Myslel jsem si, že na to už nemám

- Reklama -

Fanshop týmu
Marc-André Fleury prožil ve Vegas znovuzrození. V dresu Zlatých rytířů zářil a dopracoval se až na jednoho z adeptů na zisk Conn Smythe Trophy. Tu nakonec i s celkovým vítězstvím ve Stanley Cupu uzmul Alex Ovečkin, třiatřicetiletý gólman se přesto nemá za co stydět.
„Je to zábavné, protože před rokem jsem si myslel, že už jsem na hokej příliš starý,“ cituje jeho slova Jesse Granger z deníku Las Vegas Sun.

„Vegas mi dalo příležitost pokračovat v tom, co miluju a já bych teď nešel nikam jinam. Doufám, že tu zakončím svou kariéru,“ svěřil se kanadský brankář se svým přáním den po prohraném finále.
Fleury si v uplynulé sezóně vytvořil nové osobní maximum, když zaznamenal 92,7procentní úspěšnost zákroků a pouze 2,24 inkasovaných gólů na zápas. V play-off pak byla jeho čísla nejlepší od ročníku 2007/08.
Rodák z Québecu má ve své aktuální smlouvě platný už jen jeden rok a po příští sezóně se tak může stát neomezeně volným hráčem.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -