- Reklama -

Florida oznámila ofenzivní posilu

- Reklama -

Útočník Anthony Duclair podepsal roční smlouvu s Floridou, která mu vynese 1,7 mil. dolarů.

24letý Kanaďan byl nechráněným volným hráčem poté, co odehrál 66 zápasů za Ottawu. Připsal si v nich 23 branek a 40 bodů – v obou případech se jedná o jeho osobní maxima.

„Anthony je dynamickým a velmi zručným útočníkem, který je schopný být pro nás ofenzivním přínosem,“ okomentoval dohodu generální manažer Bill Zito. „Má ohromnou rychlost a talent střílet góly. Jsme nadšení, že jej můžeme u nás přivítat.“

Duclaira draftovali Rangers v roce 2013 z 80. místa. Od té doby naskočil v NHL do 353 duelů, v nichž zaznamenal 162 bodů (79+83). Kromě Rangers a Senators působil ještě v organizacích Coyotes, Blackhawks a Blue Jackets.

- Reklama -

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -