- Reklama -

Flyers podepsali smlouvu s nadějným bekem

- Reklama -

Philadelphia se dohodla na další spolupráci s obráncem Travisem Sanheimem. Dvouletý kontrakt má celkovou hodnotu 6,5 mil. dolarů.
23letý Kanaďan odehrál v minulé sezóně 82 zápasů s bilancí devíti gólů a 35 bodů.


„Jsme nesmírně potěšeni progresem, jaký Travis ve své mladé kariéře udělal,“ uvedl v oficiálním prohlášení generální manažer Letců Chuck Fletcher.
„Je velkou součástí naší přítomnosti i budoucnosti,“ dodal Fletcher na adresu zadáka, jehož Flyers draftovali v roce 2014 ze 17. místa.
„Jsem neskutečně nadšený. Jedná se o velký krok v mém hokejovém životě,“ okomentoval smlouvu Sanheim. „Těším se na další dva roky s Flyers. Líbí se mi, jakým směrem se klub posouvá, i kroky, jež jsme udělali toto léto.“
Sanheimovi končí na konci června tříletý vstupní kontrakt. V NHL má na svém kontě celkem 131 duelů se ziskem 45 bodů.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -