- Reklama -

Flyers pošilhávají po losangeleské hvězdě

- Reklama -

Fanshop týmu
Flyers tlačí bota v brankovišti a není proto divu, že se nový generální manažer Chuck Fletcher porozhlíží po gólmanské posile. Podle Nicka Kypreose ze stanice Sportsnet se pokouší zastavit nepříznivou situaci získáním akvizice ze slunné Kalifornie.
Ve Fletcherově hledáčku je údajně Jonathan Quick, kterému z aktuální smlouvy s Los Angeles zbývají ještě další čtyři roky s průměrným ročním platem 5,8 mil. dolarů.



„Je tam spojení mezi Quickem, Kings a Flyers. Nemyslím si, že se baví o kontraktu, ale nějaká konverzace tam probíhá. Nebyl bych překvapený, kdyby se v novém roce zintenzivnila,“ uvedl Kypreos.
Dvaatřicetiletý rodák z Connecticutu strávil svou dosavadní kariéru výhradně v dresu Králů, s nimiž v letech 2012 a 2014 získal Stanley Cup.
V aktuálním ročníku Quick odchytal vinou zranění kolene jen 14 zápasů s úspěšností zákroků 90 procent.
Kings i Flyers se v této sezóně trápí a výměně by mohli být otevření. Vedení Los Angeles si už navíc odzkoušelo, že čtyřiadvacetiletý Cal Petersen může být důstojným Quickovým nástupcem.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -