- Reklama -

Flyers se musí obejít bez Harta

- Reklama -

Gólman Philadelphie Carter Hart bude vinou nataženého břišního svalu 2 – 3 týdny mimo hru.
21letý Kanaďan, který se nachází ve své druhé sezóně v NHL, se zranil během úterního tréninku. Naposledy naskočil do akce v pondělí, kdy 26 zákroky pomohl Flyers k výhře nad Bostonem 6:5 po samostatných nájezdech.



Klub již povolal z AHL jako náhradu Alexe Lyona.
Hart zaznamenal v tomto ročníku bilanci 15-11-3 a po 29 utkáních má úspěšnost zákroků 90,5 procenta a průměr 2,61 gólu na zápas.
Během jeho absence by měl roli jedničky zastávat Brian Elliott. 34letý veterán odchytal v aktuální sezóně 17 duelů, v nichž kryl 89,6 procenta střel.
Hartova ztráta nemusí být pro Flyers tolik bolestivá, jelikož v následujcích 16 dnech mají na programu kvůli All-Star přestávce jen pět střetnutí.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -