- Reklama -

Flyers umocnili svůj nelichotivý rekord

- Reklama -

Fanshop týmu
V pátečním zápase na ledě New Jersey se v bráně Philadelphie poprvé od trejdu objevil gólman Cam Talbot. Úspěšný debut (výhra 6:3) zároveň znamenal vytvoření nového ligového rekordu.
Jednatřicetiletý Kanaďan byl získán z Edmontonu 15. února a jeho postavením mezi tři philadelphské tyče byl stanoven nový rekord NHL v počtu brankářů využitých týmem v rámci jedné sezóny.


Zdravotní problémy a špatné výkony vedly k tomu, že jsme v tomto ročníku viděli za Flyers chytat také Briana Elliotta, Cartera Harta, Michala Neuvirtha, Calvina Pickarda, Anthonyho Stolarze, Alexe Lyona a Mikea McKennu.
Celkem tedy Letci dali příležitost osmi gólmanům!
Předešlý rekord, tedy sedm brankářů využitých v jedné sezóně, sdílela Phiadelphia do pátku s Los Angeles (2007/08), St. Louis (2002/03) a Quebecem (1989/90).



- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -