- Reklama -

Flyers v pensylvánském derby rozstříleli Pittsburgh. Skórovali i Voráček s Gudasem

- Reklama -

Hokejistům Philadelphie Flyers po výhře 6:2 na ledě Pittsburghu schází na Boston, jenž drží druhou divokou kartu zajišťující účast v play-off, šest bodů. Oba týmy mají k dobru sedm utkání. K vysokému triumfu Letců pomohli gólově i Jakub Voráček a Radko Gudas (více ZDE).
„Berete to jako jeden zápas. Zvítězíme. Jenom na tom záleží. Zabýváme se tím, co můžeme kontrolovat. To znamená vítězství,“ tvrdí obránce Letců Shayne Gostisbehere, který se na zisku dvou bodů podílel brankou a asistencí.
„Pokaždé, když hrajete proti Pittsburghu, je v jejich hale něco navíc. Dneska se to ukázalo. Hráli jsme velmi sebevědomě. Tvořili jsme hru. Bylo skvělé se na to podívat a být toho součástí,“ raduje se třiadvacetiletý bek.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Mezi střelce se na straně Philly zapsal útočník Jordan Weal, jenž vyrovnával na 1:1.
„Každý večer se snažím vystřelit co nejlépe. Má hra stojí na vytváření ofenzivních šancí a na tom, abych v obranném pásmu strávil co nejméně času. Snažím se to pořád dělat. Klíčem je vyrovnanost,“ popisuje čtyřiadvacetiletý Kanaďan.


Bude vás zajímat:

- Reklama -

Hru Philadelphie ocenil brankář Tučňáků Matt Murray.
„Prakticky po celý zápas udávali tempo. Většinu času strávili v našem obranném pásmu. Byl to jeden z těch mačů, kdy se k vám nedostanou žádné odrazy a nic vám nevychází,“ zhodnotil pensylvánský souboj Murray.
„Poslední týden jsou hráči v dobrém rytmu. Soustředění a zároveň uvolnění,“ pochválil své svěřence trenér Flyers Dave Hakstol.

- Reklama -
Jan Kadeřábek
Narozen v roce 1993. Absolvent bakalářského oboru Marketingová komunikace a PR na FSV UK. V současnosti studuju žurnalistiku, první ročník magisterského oboru. O hokej se zajímám od 8 let. Díky dlouholetému zájmu o NHL jsem se rozhodl napsat bakalářku na téma „Marketing NHL v letech 2005–2015“. Kanadsko-americká soutěž mě fascinuje především svou úžasnou historií. Aktivně se věnuji karate a běhu, rád čtu a jsem velkým fanouškem rockové hudby, především Guns N‘ Roses, Bruce Springsteena, Rolling Stones, U2, Kiss, Bon Jovi a dalších. Jsem autorem knihy Guns N' Roses: Příběh nejslavnějšího turné, která vyšla v září 2016. Publikace se zabývá nejúspěšnějším obdobím kapely, roky 1989 až 1994.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -