- Reklama -

Flyers zvažují odchod jedné ze svých tváří

- Reklama -

Fanshop týmu
Zkušený útočník Wayne Simmonds by mohl opustit Město bratrské lásky. Podle Michaela Russoa z portálu The Athletic se Flyers připravují na jeho potenciální výměnu. K té by mohlo dojít už v následujících dnech.
Poté, co devětadvacetiletý Kanaďan vsítil v sezónách 2015/16 a 2016/17 32 a 31 gólů, jeho produktivita poklesla a v uplynulém ročníku zaznamenal jen 24 přesných zásahů.


Simmonds, jemuž končí příští léto kontrakt, by mohl před případným trejdem uplatnit klauzuli ze současné smlouvy o nemožnosti výměny bez jeho souhlasu. Philadelphii by v tom případě musel předložit seznam dvanácti týmů, kam nechce putovat.

Jedna z ikon pensylvánského celku odehrála v NHL 762 zápasů s bilancí 226 gólů a 218 asistencí. Ve Philadelphii působí od sezóny 2011/12. Předtím Simmonds oblékal dres Los Angeles, které jej draftovalo v roce 2007 z celkového 61. místa.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -