- Reklama -

Forvard Bruins měl problémy se srdcem

- Reklama -

Boston má již po sezóně a fanoušci se dozvídají zajímavé informace o hráčích. Jedním z nich je i útočník Chris Wagner, který absentoval v pátém utkání série proti Tampě. Důvodem byly potíže se srdcem.
„Všiml jsem si toho ve druhé třetině čtvrtého utkání. Bušilo mi srdce. Obyčejně se na střídačce zotavuju dost dobře, takže jsem věděl, že něco není v pořádku,“ cituje hráčova slova agentura Reuters.

HOKEJOVÁ BOMBA: Roušky NHL za pár kaček!

„Druhou třetinu jsem odehrál s tím, že mi srdce bušilo jako o závod. Mezi třetinami jsem absolvoval nějaké testy a tam se na to přišlo. Skončil jsem tak, že jsem šel na EKG a tam jsem měl nepravidelný srdeční tep. To se mi nikdy předtím nestalo.“
29letému Američanovu se tep ustálil na běžnou úroveň až po dvou hodinách v nemocnici, kterou opustil po pěti hodinách. Příští týden jej čekají vyšetření, ale vyhlídky do budoucna jsou dobré.
„Nyní si nemyslíme, že bych měl mít nějaké dlouhodobé problémy. Samozřejmě, ještě podstoupím nějaké testy, ale asi je to u sportovců běžné a mohla by to být jen jednorázová záležitost,“ dodal Wagner.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -