- Reklama -

FOTO: Kesselův "bejvák" je na prodej. Budete zírat

- Reklama -

Útočník Phil Kessel byl vždy považován za svérazného člověka a fotografie jeho domu v Pittsburghu, jenž je na prodej, tuto domněnku jen potvrzují.
Po vytrejdování do Arizony předal bývalý Tučňák svůj domov na předměstí pensylvánské metropole realitní kanceláři a obrázky z jeho příbytku vzbuzují doslova údiv.
Fotky zahrnují mimo jiné i záběry soukromého minikina…pro jednoho. Či Kesselův portrét.

- Reklama -


Kessel se k Tučňákům připojil před sezónou 2015/16 a stal se jedním z hlavních strůjců úspěchu v podobě zisku dvou Stanley Cupů (2016, 2017). 31letý Američan odehrál za Pittsburgh 328 utkání s bilancí 110 gólů a 303 bodů. Ke Coyotes se stěhoval po dlouhotrvajících spekulacích na konci června.
Fanda NHL

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -