- Reklama -

Gallagher se nepříjemně zranil

- Reklama -

Útočník Montrealu Brendan Gallagher je na zatím nespecifikovanou dobu mimo hru. Důvodem je otřes mozku, který si přivodil v úterním duelu s Carolinou.
27letý Kanaďan se zranil ve druhé třetině, když ošklivě upadl hlavou na koleno svého parťáka Bena Chiarota. Do závěrečného dějství již nenastoupil.


Gallagher je v počtu gólů (15) i bodů (32) druhým nejlepším hráčem Habs v tomto ročníku. Od sezóny 2016/17 navíc nezmeškal ani jeden zápas.
Rodák z Alberty se na listině zraněných hráčů připojí k Joeli Armiovi, Jonathanu Drouinovi a Paulu Byronovi. Gallagher byl na ni dopsán zpětně k 31. prosinci a nejdříve jej tak můžeme vidět opět v akci v úterý.
Montreal mezitím odehraje střetnutí s Lightning, Penguins, Jets a Red Wings.
Canadiens prohráli tři poslední klání a na pozici zajišťující postup do play-off aktuálně ztrácí čtyři body.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -