- Reklama -

Gallantovi chtějí postavit sochu

- Reklama -

Fanda NHL
Hlavní trenér Vegas Gerard Gallant se možná dočká vzácné pocty. Držitel Jack Adams Award pro nejlepšího kouče uplynulé sezóny by mohl mít svou vlastní sochu.
Úspěchy v inauguračním ročníku s Golden Knights chtějí ocenit v jeho rodném městě Summerside na Ostrově prince Edwarda v Kanadě. Dalším návrhem vzešlým z tamní městské rady je pojmenovat po něm jednu z ulic.
Záběr z Gallantova rodného města (foto: Robert Linsdell/flickr.com):

Z TÁBORA GOLDEN KNIGHTS: William Karlsson (téměř) dosáhl svého
Čtyřiapadesátiletý Gallant postává na lavičkách NHL od sezóny 2000/2001, kdy pracoval v Columbusu jako asistent. Kromě Ohia působil také u Islanders, v Montrealu a na Floridě, kde koučoval i hvězdného forvarda Jaromíra Jágra.
Zkušený lodivod je jedním z mála slavných hokejových činitelů, kteří se v Summerside narodili. Kromě něj mají v této obci s 15 000 obyvateli kořeny také Dave Cameron, Doug MacLean a Steve Ott.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -