- Reklama -

Giordano bude chybět týdny

- Reklama -

Kapitán Flames Mark Giordano bude vinou zranění dolní části těla chybět v řádu týdnů. Informaci sdělil ve čtvrtek médiím generální manažer Brad Treliving.
Zkušený zadák utrpěl újmu v úterním duelu se San Jose. I přes delší absenci ale nebude potřebovat operaci.
Fanda NHL
„Vyhnuli jsme se kulce, mohlo to být dlouhodobé. Budeme to monitorovat na týdenní bázi. Nedokážu vám sdělit časový odhad, ale určitě je dobrou zprávou, že to nebude tak vážné, jak jsme si zpočátku mysleli,“ vyjádřil se Treliving ke stavu 36letého Kanaďana.
„…ještě dva dny zpátky jsme se obávali, že by jej to mohlo vyřadit do konce ročníku,“ přiznal lodivod klubu počáteční strach.
Giordano je s průměrným ice timem 24 minut nejvytěžovanějším hráčem Calgary. S 27 body (5+22) mu pak patří v mančaftu také pozice nejproduktivnějšího zadáka.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -