- Reklama -

Giroux se vyjádřil k přestupovým spekulacím

- Reklama -

Kapitán Flyers Claude Giroux nepožádal generálního manažera Chucka Fletchera o trejd, zaznělo z hráčových úst během středečního s novináři.

„Ještě jsem s Chuckem o tom nemluvil (trade deadline). Aktuálně jsem oddaný tomuhle týmu,“ řekl 34letý Kanaďan. „Je pro mě ctí být Flyerem tak dlouhou dobu.“

Girouxovo jméno je často spojováno s trejdem. Naposledy ve středu, jak jsme informovali ZDE. Mezi zájemce o jeho služby patří údajně také Avalanche a Panthers.

- Reklama -

Giroux byl draftován v roce 2006 z 22. místa a v roce 2013 byl jmenován kapitánem. Ve svých 988 kláních v NHL nasbíral 289 branek a 606 asistencí.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -