- Reklama -

GM Columbusu: Dubois podepíše před startem kempu

- Reklama -

Pierre-Luc Dubois je chráněným volným hráčem a doposud neprodloužil svůj kontrakt s Columbusem. Dvaadvacetiletý Kanaďan pokračuje v licitování o své ceně s Blue Jackets, jejich finský GM Jarmo Kekalainen ale zůstává klidný.

Generální manažer celku z Ohia prohlásil, že si je 100% jistý, že forvard, kterému v loňské sezoně chyběl jediný kanadský bod k metě 50 bodů v základní části, podepíše novou smlouvu před začátkem předsezónního kempu.

„Jsem si na 100 % jistý, že se domluvíme před začátkem kempu. Vím, že chce hrát NHL. Takže jedinou možností, jak by to v nadcházejícím ročníku mohl splnit, je hrát u nás,“ sebevědomě ohlásil finský manažer.

Dubois je poslední z řady nechráněných volných hráčů Columbusu, jenž čeká na podpis nového kontraktu. Mladý Kanaďan byl první volbou (3. celkově) Columbusu v draftu 2016. Od té doby odehrál za Modro kabátníky 234 utkání a připsal si 158 bodů a vybudoval si velmi slušnou pozici.

- Reklama -

„Byli jsme už dříve v podobné situaci, kdy si chráněný volný hráč dává na čas s podpisem smlouvy. Respektujeme to, mají na to plné právo. I přesto jsem si ale jistý, že se domluvíme ještě před začátkem kempu,“ potvrdil svá slova Kekalainen.

Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -