- Reklama -

Gudas se stal druhou hvězdou zápasu, gólem a dvěma asistencemi pomohl k výhře Flyers

- Reklama -

Obránce Radko Gudas se výrazně podepsal pod vítězství Philadelphie 6:3 na ledě Buffala. Český bek zaznamenal gól a dvě asistence a do kolonky plus/minus si připsal pět kladných bodů.
„Je prima přispět k výhře a odvést si z Buffala dva body. Jsou pro nás velmi důležité,“ těší Gudase, který byl zvolen druhou hvězdou večera.
Rodák z Prahy se prosadil v 25. minutě, kdy z kruhu parádní střelou pod horní víko překonal brankáře Robina Lehnera.
„Takové zápasy nezažívám moc často. Když můžu týmu takto pomoci, je to pro mě skvělé a utkání se pro mě stává výjimečným,“ tvrdí šestadvacetiletý hokejista, který v této sezoně nasbíral 18 bodů (4+14) v 54 mačích.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Letci se 70 body okupují desátou příčku Východní konference; na osmé Islanders jim scházejí tři body.
„Mužstvo předvádí velmi dobré výkony. Z posledních čtyř zápasů jsme vytěžili sedm bodů z osmi. Hrajeme tvrdě, a když k tomu přidáte dobré výsledky, vybudujete si tak sebevědomí,“ prohlásil kouč Philly Dave Hakstol.
Zlepšené výkony těší nováčka Travise Konecnyho, jenž proti Sabres rozšířil svou bodovou sbírku o gól a asistenci.
„Je to parádní. Tento týden je zatím bezesporu nejdůležitějším obdobím sezony (Flyers čekají duely proti Torontu a Bostonu, se kterými se přetahují o pozice zaručující účast v play-off; pozn. aut.). Jsem si jistý, že takových chvil bude víc, jak se budeme blížit ke konci základní části. Je důležité, že vyhráváme a že jsme začali předvádět naši hru,“ pochvaluje si Konecny, jehož si Letci na draftu 2015 zamluvili v prvním kole z 24. místa.
Gudasův výstavní gól na 2:1

- Reklama -
Jan Kadeřábek
Narozen v roce 1993. Absolvent bakalářského oboru Marketingová komunikace a PR na FSV UK. V současnosti studuju žurnalistiku, první ročník magisterského oboru. O hokej se zajímám od 8 let. Díky dlouholetému zájmu o NHL jsem se rozhodl napsat bakalářku na téma „Marketing NHL v letech 2005–2015“. Kanadsko-americká soutěž mě fascinuje především svou úžasnou historií. Aktivně se věnuji karate a běhu, rád čtu a jsem velkým fanouškem rockové hudby, především Guns N‘ Roses, Bruce Springsteena, Rolling Stones, U2, Kiss, Bon Jovi a dalších. Jsem autorem knihy Guns N' Roses: Příběh nejslavnějšího turné, která vyšla v září 2016. Publikace se zabývá nejúspěšnějším obdobím kapely, roky 1989 až 1994.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -