- Reklama -

Historie mluví proti Vegas, ztráta v poměru 1-3 je smrtící

- Reklama -

Fanshop týmu
Poté, co se Golden Knights ujali ve finálové sérii vedení 1-0, prohráli s Capitals tři následující duely a jsou už pouze jednu porážku od pohledu na křepčícího Ovečkina a spol.
Vegas je po pondělním nevydařeném klání 34. týmem v historii NHL, který ve finále Stanley Cupu ztrácí 1-3 na zápasy. A pouze jednou z předchozích 33 případů dokázal prohrávající mančaft manko smazat a získat celkové vítězství.


Zmíněným výjimečným mužstvem byli Toronto Maple Leafs v roce 1942, jež smazali deficit 0-3 proti Detroitu Red Wings, když zvítězili ve čtyřech po sobě jdoucích střetnutích.

Pokud mají být nevadští z hlediska statistik optimističtí, musí se poohlédnout po výsledcích Washingtonu v sériích, v nichž vedl 3-1. Z dvanácti takto se vyvíjejících sérií jich dokázal získat pouze pět. Pro představu zbytek týmů NHL v tomto ohledu eviduje poměr 269-23.


Pátý souboj mezi Vegas a Washingtonem je na programu v pátek ve 2:00 ráno středoevropského času.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -