- Reklama -

Nazzlobený hlavní kouč Sharks osočil sudí

- Reklama -

Hlavní kouč San Jose Bob Boughner nebyl spokojený s tím, jak skončil nedělní zápas proti Anaheimu. O výhře Ducks 3:2 rozhodl v prodloužení Rickard Rakell poté, co možná rozhodčí učinili chybu.

Rakell v nastaveném čase přicházel na led ze střídačky v době, kdy jeho spoluhráč Adam Henrique stále zůstával na ledě. Švéd, který byl podstatně blíže k soupeřově bráně, následně dostal přihrávku a 14 sekund od začátku prodloužení rozhodl o výhře.

Podle Bougnera bylo v zápase hodně neodpískaných více počtů hráčů na ledě ze strany Anaheimu.

Kormidelníka Sharks však nejvíce nazlobilo to, jak situaci zvládli sudí. „Věc, která mě naštvala ze všeho nejvíc bylo, že ani nepřišli k lavičce. Rychle odbruslili pryč, neměli tu vůli, aby přišli  a vysvětlili to.“

- Reklama -

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -