- Reklama -

Hokejový analytik zmínil ve své poznámce ženy. Nyní čelí těžké kritice

- Reklama -

Hokejový analytik Mike Milbury čelí kritice za svůj komentář zmíněný během přestávky čtvrtečního utkání mezi Islanders a Capitals.
Známý insider si naběhl svou poznámkou k životu v karanténní bublině v Edmontonu a Torontu, kde se odehrává play-off. A čím si Milbury kritiku vysloužil?
Vše začal další komentátor John Forslund. „Pokud se nad tím zamyslíte, jedná se o úžasné prostředí – pokud si užíváte hraní a trávení hodně času se svými parťáky,“ řekl Forslund.
„Dokonce vás zde nevyruší ani žádná žena,“ poznamenal Milbury. A oheň byl na střeše.
Mnozí považuji tuto poznámku za sexistickou a žádají Milburovu omluvu.
„Strávila jsem poslední dvě sezóny jako jediná žena cestující s týmem NHL a potýkala jsem se s respektem. Můžu vás ujistit, že nikoho jsem neuváděla do rozpaků,“ uvedla například hokejová reportérka Sara Civianová.
„To, co Milbury řekl, není jen sexistické, ale i nebezpečné,“ poznamenala další novinářka Hannah Stuartová.
Níže vám předkládáme další reakce na sociální síti Twitter.
Milbury se k „aféře“ zatím nevyjádřil.

- Reklama -

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -