- Reklama -

Holl podepsal multimiliónový kontrakt

- Reklama -

Toronto a obránce Justin Holl se dohodli v posledním dni roku 2019 na nové tříleté smlouvě v hodnotě šesti miliónů amerických dolarů.


27letý Američan odehrál v tomto ročníku 28 zápasů, ve kterých vstřelil jeden gól a přidal deset asistencí.
Holl naskočil v minulé sezóně za první tým jen do 11 utkání se ziskem jedné nahrávky. Celkově má na svém kontě v NHL 51 střetnutí s bilancí tří branek a 11 asistencí.
„Zkušební rok jako ten loňský je vždycky obtížný, ale byl jsem si jistý, že na to mám,“ cituje Hollova slova Chris Johnston ze stanice Sportsnet.
Volba Blackhawks ve druhém kole draftu 2010 začala svou kariéru v ECHL a do Toronta se propracovala přes AHL. Rodák z Minnesoty oblékl trikot Javorových listů poprvé v sezóně 2017/18.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -