- Reklama -

Holtby s Capitals zatím neřeší nový kontrakt

- Reklama -

Fanshop týmuBrankář Washingtonu Capitals a vítěz Stanley Cupu z roku 2017 Braden Holtby otázku budoucnosti zatím neřeší. Alespoň podle zpráv experta stanice Sportsnet Elliota Friedmana. Třicetiletému gólmanovi bude letos končit jeho lukrativní kontrakt na 6,1 milionů dolarů ročně. S vyjednáváním o jeho prodloužení chce počkat po sezoně.
„Capitals a Holtbyho agent David Kaye se dohodli, že vyjednávat o nové smlouvě budou až po skončení tohoto ročníku. V tuto chvíli se chtějí plně soustředit na výhru ve Stanleyově poháru,“ řekl Friedman v Hockey Night in Canada.
Podle experta Sportsnet není na místě bavit se o tom, že by Holtby změnil po sezoně působiště jako volný hráč. „Řekli mi, že není důvod panikařit. Když se podíváte do historie, podobným způsobem po sezoně po vypršení kontraktu podepsali třeba T. J. Oshieho nebo Johna Carlsona. Takže to, že se to neděje nyní ještě neznamená, že by se to nakonec nestalo,“ popsal situaci Friedman.
Kanadský brankář dosud nastoupil do 26 utkání s průměrem 2,75 branek na zápas, 91,1 % úspěšností zákroků. Dostatek příležitostí po jeho boku dostává mladý Ilja Samsonov.

Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -