- Reklama -

Hotovo! Petr Mrázek se stěhuje do Philadelphie

- Reklama -

Spekulace se naplnily a český gólman Petr Mrázek opouští Detroit. Pod tíhou své bídné brankářské situace si jej z Michiganu stáhla Philadelphia.
Red Wings nabízeli Mrázka, který plnil v klubu roli náhradníka, Philadelphii již na začátku února. Tým z Pensylvánie ale odmítl. Po nedělním zranění Michala Neuvirtha však už začala být situace mezi třemi tyčemi více než kritická a Letci museli začít jednat (psali jsme ZDE).


Detroit získal výměnou dvě podmíněné volby v draftu – jednu ve čtvrtém kole 2018, druhou ve třetím kole 2019.
Flyers se momentálně perou se zraněními svých gólmanských špiček. Kromě Neuvirtha má zdravotní problémy také jednička Brian Elliot, který bude po operaci břicha chybět ještě minimálně pět týdnů.



Mrázek, kterému v červenci končí lukrativní dvouletý kontrakt na osm miliónů dolarů, tak přichází do města bratrské lásky jako spasitel mající jistit vysoké ambice klubu v play-off.
Šestadvacetiletý vítkovický odchovanec odehrál v této sezóně 22 duelů s bilancí 8-7-3, úspěšností zákroků 91 % a průměrem 2.89 inkasovaných gólů na zápas.
Titulní foto: Bridget Samuels

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -