- Reklama -

Hurricanes odehrají sezónu se dvěma kapitány. Staal s Faulkem si “C“ prostřídají

- Reklama -

Zástupci Carolina Hurricanes ve čtvrtek oznámili, že na post kapitána jmenují Jordana Staala i Justina Faulka. Trenér Bill Peters se nechal slyšet, že Staal by měl být kapitánem při všech domácích zápasech, zatímco Faulk se své pocty dočká při výjezdech k soupeřům. Asistenta jim pak bude dělat nejproduktivnější hráč klubu z minulé sezóny, Jeff Skinner.
„Máme v kabině úžasnou skupinu s neomezeným vůdcovstvím,“ prohlásil trenér Peters. „Tihle kluci jdou příkladem na ledě i mimo něj.“
„Je to pro nás oba velká čest. Nikdy neočekáváte, že si budete moci říct, že se stanete kapitánem týmu NHL,“ vyjádřil své dojmy Faulk
Tým z Raleighu zůstaval bez kapitána od února loňského roku, kdy byl Eric Staal vyměněn k New York Rangers. Minulou sezónu odehráli Hurricanes pouze se čtyřmi asistenty – J. Staalem, Faulkem, Raskem a Skinnerem.
„Být na ledě jako kapitán a nastupovat proti Ericovi, bude opravdu skvělé,“ těší se Jordan Staal. Oba bratři se střetnou již v sobotním utkání na ledě PNC Areny.
Ve dvacetileté historii měli Hurricanes pět kapitánů: Kevina Dineena, Keitha Primeaua, Rona Francise, Roda Brind’Amoura a Erica Staala. Nyní převezmou štafetu Jordan StaalJustinem Faulkem.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -