- Reklama -

Hvězda amerického fotbalu šokovala svým vyjádřením o NHL

- Reklama -

Fanda NHL
Jalen Ramsey je pravděpodobně jedním z nejdiskutovanějších hráčů NFL. Třiadvacetiletý Američan se nikdy nebál otevřeně říct, co má na srdci, a nevěnoval pozornost tomu, zda za to bude odsuzován. Tenhle týpek si prostě věří. Jeho poslední kontroverzní výrok by pak neměl ujít ani vaší pozornosti.
Špičkový cornerback si vykoledoval kritiku za své odvážné tvrzení o NHL a hokeji jako takovém.
V rozhovoru s Minou Kimesovou ze stanice ESPN prohlásil, že by byl po šestiměsíčním tréninku schopný hrát NHL.
„Kromě baseballu, kde postrádá potřebnou koordinaci, exceloval dle svých slov v každém sportu, který kdy zkusil (…). Nikdy nebruslil, ale kdyby trénoval šest měsíců, tak řekl, že by se s největší pravděpodobností dostal do NHL,“ reprodukovala sportovcovy výroky novinářka.

What’s harder: Hockey or Football? 🤔

Příspěvek sdílený TSN (@tsn_official),


Tahle slova se pochopitelně obzvláště v Kanadě setkala s výsměchem a nepochopením. V okurkové sezóně ale alespoň částečně aktivovala hokejové diskutéry.
NEPŘEHLÉDNĚTE: Stovka nejlepších hráčů NHL? Podle Kanaďanů jsou v ní dva Češi a jeden Slovák
Sebevědomí Ramseyovi rozhodně nechybí, mnozí zámořští žurnalisté tak alespoň ironicky ocenili jeho přiznání, že by nevynikal v baseballu.
Někteří kanadští fanoušci se pak bavili na účet populárního fotbalisty i hokejových týmů. Na diskuzích nebyly komentáře typu „Ano, obranu Maple Leafs by mohl vylepšit“ ničím vzácným.
A co si o Ramseyovi a jeho sebevědomí myslíte vy? Skutečně je fotbal náročnější než hokej?

VELKÁ LETNÍ SOUTĚŽ PRO NAŠE ČTENÁŘE: OTÁZKA ZDE

Titulní foto: Parker Anderson

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -