- Reklama -

Hvězda St. Louis Blues se vyjádřila ke spekulacím o výměně

- Reklama -

Jedenatřicetiletý kapitán St. Louis Blues Ryan O’Reilly je jedno z největších jmen, která mohou být vyměněna před letošní přestupovou uzávěrkou. Vítězi Stanley Cupu z roku 2019 po tomto ročníku skončí lukrativní kontrakt na 7,5 milionu dolarů za rok.

Někdejší druhá volba Colorada na draftu 2009 je v současnosti mimo sestavu kvůli zranění chodidla. Pár týdnů před uzávěrkou přestupů by se však měla vrátit. A podle všeho je o její služby mezi kluby NHL zájem. Před play-off by byl ceněnou posilou kteréhokoliv mužstva s velkými ambicemi, ve vyřazovacích bojích je prověřený, za rok 2019 získal Conn Smythe Trophy pro nejužitečnějšího hráče play-off.

Sám O’Reilly se vyjádřil ke spekulacím o své výměně následovně:

„Pomalu se o tom (s vedením) začínáme bavit. V tuto chvíli nemáme stanovený žádný časový horizont, do kdy chceme celou věc vyřešit. Víc vám k tomu nemůžu nyní říct. Rád bych zůstal tady, doufám, že mě nevymění. Neustále mi někdo píše, že se spekuluje o tom, že odejdu tam nebo tam. Upřímně tomu vůbec nevěnuji pozornost. Je to rozptylující a poslední, co bych chtěl je, aby to rozptylovalo mé spoluhráče. Chci abychom se se St. Louis domluvili, nicméně znám svoji cenu. Ve výsledku je to jen byznys a když neuspějeme, dokážu si představit, že se mě zbaví,“ řekl novinářům O’Reilly.

- Reklama -

Rodák z Clintonu je zatím za očekáváním v této sezoně, v 37 utkáních nasbíral 16 bodů.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -