- Reklama -

Hvězdný Ďábel už zase skáče přes kaluže

- Reklama -

Hvězdný forvard New Jersey Taylor Hall je zdravý a hladový po úspěchu. V nové sezóně chce pomoci svému klubu k návratu do vyřazovacích bojů.
„Doufáme, že letos budeme v play-off. Myslím si, že cokoliv jiného by bylo zklamáním,“ řekl Hall pro portál sportsandmoore.com.
Fanda NHL


27letý Kanaďan nehrál od 23. prosince a v únoru podstoupil artroskopickou operaci kolene. Do tréninkového kempu by ale měl přijít zotavený.
„Cítím se dobře. Byl to dlouhý proces a nějakou dobu jsem nehrál. Po mentální stránce si to vybere svou daň, ale být zpět na ledě a schopen hrát s vysokovou intenzitou, i když je to jen během léta, přináší fajn pocity. Od doby, co jsem začal s bruslením, jsem neměl s kolenem problémy,“ konstatoval první muž draftu 2010.
Šance Devils na postup do postseason vrostly i díky letním posilám v podobě P.K. Subbana, Nikity Guseva či Wayna Simmondse. Na sebevědomí přidá týmu i draftová jednička Jack Hughes.
„Hráč jako Subban zažil v této lize mnoho úspěchů. U Guseva a Hughese je pár neznámých, ale jsou to nesmírně zruční hokejisté, kteří budou mít na náš tým velký vliv,“ dodal rodák z Calgary.
Největší oporou Ďáblů však může být samotný Hall. Ten naskočil v minulém ročníku jen do 33 duelů, přesto ale dokázal s 37 body obsadit v týmovém bodování páté místo.



- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -