- Reklama -

Hvězdy chybí. V Bostonu tak vzniká ryze česká formace

- Reklama -

Boston bude na začátku nové sezóny pravděpodobně bez hvězdného forvarda Taylora Halla, kterého sužuje zranění horní části těla.

„Stav Taylora Halla se bude posuzovat na týdenní bázi. Je to vážnější zranění, než jsme původně předpokládali,“ uvedl trenér Jim Montgomery.

Hall nedohrál sobotní duel proti Flyers, v němž se zranil ve druhé třetině. Očekává se, že v nové sezóně bude hrát ve druhém útoku s Davidem Krejčím a Davidem Pastrňákem. V neděli je na tréninku doplnil Pavel Zacha a vznikla tak čistě česká formace.

Hall odehrál v minulé sezóně 81 zápasů, ve kterých zaznamenal 61 bodů (20+41). Bruins bude na začátku sezóny chybět i hvězdný útočník Brad Marchand, který se vrátí do akce až na konci listopadu.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -