- Reklama -

Ikona Los Angeles ukončí kariéru

- Reklama -

Zkušený útočník Dustin Brown po skončení play-off pověsí brusle na hřebík. O plánech ukončit jeho kariéru informovalo ve čtvrtek samotné Los Angeles. Tomu dělal mezi lety 2008 a 2016 kapitána.

Brown strávil u Kaliforňanů celou svou kariéru a je jejich historickým lídrem v počtu odehraných zápasů v základní části. Jako kapitán je dovedl i ke dvěma Stanley Cupům v letech 2012 a 2014.

37letý Američan vstupoval do čtvrtečního utkání se ziskem 325 branek a 387 bodů v 1 295 kláních. V 85 duelech play-off přidal 19 gólů a 28 přihrávek.

Brown, jehož Kings draftovali v roce 2003 z 13. místa, reprezentoval i USA. Jeho největším úspěchem bylo stříbro na ZOH v roce 2010.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -