- Reklama -

J.T. Miller se stěhuje do Vancouveru, v trejdu s Tampou figuruje i Mazanec

- Reklama -

Na trase Tampa Bay – Vancouver proběhl trejd.
Lightning posílají ke Kanaďanům útočníka J.T. Millera a na oplátku získávají podmíněnou volbu v prvním kole draftu 2020, volbu ve třetím kole draftu 2019 a práva na českého gólmana Marka Mazance.


26letý Miller nasbíral v uplynulém ročníku 13 gólů a 34 asistencí. Rodák z Ohia je znám jako všestranný forvard, který dokáže hrát na všech třech pozicích.
Svou kariéru v NHL začal na draftu 2011, kdy si jej vybrali Rangers z 15. místa. Po šesti sezónách v New Yorku se přesouval do Tampy Bay.
Součástí výměny jsou i práva na Marka Mazance, který se v dubnu dohodl na spolupráci s extraligovým Hradcem Králové.
27letý rodák z Písku se dostal ke Canucks loni v únoru z Nashvillu, v prvním týmu si ale nezachytal. Během šestiletého působení v Americe si připsal 31 startů v NHL (všechny za Predators).

Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -