- Reklama -

Jágr je rozes*ávač kabiny a v nároďáku ho nikdo nechce, tvrdí bývalý reprezentant

- Reklama -

Jednou z vyhlížených zámořských posil pro letošní mistrovství světa v hokeji byl i veterán Jaromír Jágr. Floridský útočník pozvánku do Ruska nakonec odmítl, mezi fanoušky ale stále žije naděje na jeho účast na zářijovém Světovém poháru. Idealizovaný obraz hrající legendy však narušil bulvární portál Express.cz. Ten se v pondělí pochlubil rozhovorem s údajným exreprezentantem, jehož slova budou mezi hokejovými příznivci dlouho rezonovat. Pro Jágra totiž nevyznívají vůbec lichotivě.


Nepřehlédněte:


“Jarda je známý rozesrávač kabiny. Kluci jsou vždycky rádi, když tam není,” cituje Expres.cz svůj zdroj, který si nepřál být jmenován.
“Nikdo ho nemá rád. Od kluků počínaje, po maséry konče,” pokračoval bývalý Jágrův parťák z národního týmu. “I když hraje jako Bůh, rozesere, co se dá!”
Tato silná slova přicházejí jen pár dnů poté, co reprezentační asistent Jaroslav Špaček přiznal, že stojí o Jágrovu účast na Světovém poháru. „My všichni věříme, že když se Jarda bude cítit dobře, tak do toho půjde,“ prohlásil Špaček v rozhovoru s Michaelem Bereněm z idnes.cz.
Express.cz připomíná také Jágrovy spory s trenérem Ivanem Hlinkou z dob jejich společného působení v Pittsburghu. Tamní novináři tehdy Jágra označili za rakovinu kabiny. „Už odstřelil dva trenéry, teď se chystá na dalšího,“ prohlásil v té době na adresu kladenského rodáka známý kanadský glosátor Don Cherry.
Foto/Photo by: S. Yume

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -