- Reklama -

Jarry zklamal. Blíží se jeho konec?

- Reklama -

Potřetí v řadě se Pittsburgh neprobojoval do druhého kola play-off a velká dávka kritiky směřuje na adresu gólmana Tristana Jarryho. Podle zámořských expertů dokonce není jistá jeho budoucnost.

Pens přestříleli Islanders v pěti ze šesti utkání a dostávali se do většího počtu nebezpečných šancí, nakonec ale prohráli sérii 2:4 na zápasy. Jarry dosáhl úspěšnosti zákroků 88,8 procent.

„Pro Jarryho to byla skutečně zahanbující série. Ve většině z těch šesti zápasů působil vylekaně, zejména pak v šestém duelu. Bylo celkem zřejmé, že se Jarry nevzpamatoval z té obrovské chyby v prodloužení pátého utkání,“ poznamenal Josh Yohe z portálu The Athletic.

„Jarry jednoduše nikdy nebyl připravený na tu výzvu. Vypadal, že zaostává fyzicky i mentálně,“ pokračoval Yohe.

- Reklama -

26letý Jarry má ve své smlouvě platné ještě dva roky s cap-hitem 3,5 mil. dolarů. Yohe si ale není jistý, zda jej Penguins přivedou nazpět i v příští sezóně. Nebude to podle něj lehké rozhodnutí.

„Klíčové slovo je ‚chlapec‘, protože se u něj stále projevuje nedospělost. Má 26 let, ale působí jakoby mu bylo 20. A to je problém,“ dodal insider.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -