- Reklama -

Je na řadě megatrejd mezi Rangers a Bruins?

- Reklama -

Stěhování Chrise Kreidera z New Yorku Rangers je považováno za hotovou věc. Tento týden jsme vás informovali o tom, že jeho současný tým kontaktovalo už osm klubů. Analytik stanice ESPN Chris Peters se pak pustil do podrobnějších spekulací, když si 28letého křídelníka dokáže představit v Bostonu.
Novinář věří, že by Kreider posílil svými schopnostmi šance Bruins na zisk Stanley Cupu a zároveň mančaftu doporučuje vyslat do Velkého jablka jako protihodnotu útočníka Anderse Bjorka a dvě draftové volby, z toho jednu v prvním kole 2020.
Fanda NHL
„Návrat domů a příležitost získat Pohár by dodalo energii i Kreiderovi,“ připomíná Peters skutečnost, že hráč je rodákem z Massachusetts.
„Kreider je jedním z top hráčů dostupných na trhu, což jeho cenu jen navyšuje,“ poukazuje žurnalista na fakt, že Jezdci budou chtít za svého forvarda řádně „zaplatit“.
„Bjork je 23letý hokejista připravený pro NHL…a měl by na to stát se pevnou součástí ofenzívy Rangers,“ osvětluje insider své myšlenky.
Kreider, který zatěžuje cap hit částkou 4,625 mil. dolarů, naskočil v tomto ročníku do 51 zápasů s bilancí 19 branek a 18 asistencí. V létě se může stát nechráněným volným hráčem.
Bjork pak odehrál 47 duelů se ziskem 18 bodů (9+9).
Uzávěrka přestupů je letos naplánována na 24. února.

Anketa NHLnews:

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -