- Reklama -

Je Strome na cestě z New Yorku?

- Reklama -

Útočník Ryan Strome se v neděli objevil na seznamu chráněných hráčů Rangers na expanzním draftu. I navzdory tomu by se s ním newyorský celek mohl rozloučit.

Novinář Andy Strickland informuje, že 28letý Kanaďan by mohl být v létě vyměněný. Zájem o něj hlásí několik týmů, přičemž mezi ně údajně patří i Senators.

Strome, který je někdejší draftovou pětkou, se dlouhá léta trápil, u Rangers se mu přesto dařilo. V posledním ročníku vstřelil 14 branek a nasbíral 49 bodů v 56 kláních.

Už se objevily spekulace, že by Strome, který má smlouvu s cap-hitem 4,5 mil. dolarů, mohl být součástí balíčku, jenž by směřoval do Buffala za Jacka Eichela.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -