- Reklama -

Je to jeho zásluha! Majitel Hurricanes ukázal na strůjce úspěchu

- Reklama -

Fanshop týmu
Majitel Caroliny Tom Dundon si v těchto dnech užívá přízeň fanoušků. Jeho Canes se poprvé od roku 2009 probojovali do play-off a po eliminaci úřadujícího šampióna se jim podařilo vyřadit také Islanders.
V rozhovoru pro Mikea Maniscalca ze stanice Fox Sports dal Dundon jasně najevo, komu je za úspěch vděčný. Na hlavního kouče Roda Brind’Amoura pěl jenom chválu.


„Je nefér ukázat pouze na jeden faktor, ale pravdou je, že on je tím stěžejním důvodem,“ řekl na trenérovu adresu těsně po postupu do finále Východní konference.
Dundon vytáhl Brind’Amoura, který působil v klubovém managementu od roku 2011, na pozici šéfa lavičky loni v květnu po rezignaci Billa Peterse.
Hurricanes zaznamenali pod novým trenérem v uplynulé základní části bilanci 46-29-7 a vylepšili tak o 10 výher výkon ze sezóny 2017/18, kdy jim pod Petersem play-off uniklo.
Pro Brind’Amoura je Carolina srdcovou záležitostí. V roce 2006 s ní jako kapitán dokráčel až k zisku Stanley Cupu a jako hráč byl u všech jejich úspěchů a to včetně postupu do finále v roce 2002.
Nyní má možnost jako lodivod střídačky dovést celek ze Severní Karolíny opět až na samotný vrchol.



- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -