- Reklama -

Je to nechutné, komentoval Tkachuk výsledky Flames

- Reklama -

Calgary prohrálo počtvrté v řadě a útočník Matthew Tkachuk se nezdráhá svůj tým tvrdě zkritizovat.
„Je to nechutné. Špatné. Skutečně špatné. Potřebujeme to změnit…něco se tu musí změnit,“ řekl 21letý Američan po nedělním debaklu 0:6 na ledě Vegas.
„Musíme se dostat k naší staré dobré hře a dostat se z tohoto marasmu, protože to není zábavné,“ nebral si rodák z Arizony servítky.




Flames prožili hrozivý víkend, v němž během dvou zápasů nevstřelili ani jednu branku. Naposledy zažili takto nevydařené dva dny za sebou v roce 2009.


„Začíná to být dost ohrané. Jednoduše se nedokážeme dostat to vedení. Zaostáváme, potom tlačíme a oni střelí šest gólů, přestože je to do třetí třetiny celkem vyrovnaný zápas,“ pokračoval Tkachuk.
Calgary má aktuálně bilanci 10-10-3 a v Pacifické divizi mu patří páté místo.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -