- Reklama -

Jen play off by nám tentokrát stačit nemělo, tvrdí kapitán Winnipegu

- Reklama -

Hokejisté Winnipegu se v poslední sezóně NHL poprvé od přestěhování z Atlanty probojovali do play off a byla z toho v kanadském městě zaslíbeném hokeji velká sláva. Tentokrát ovšem chtějí Jets mířit ještě výše, tvrdí to alespoň jejich kapitán Andrew Ladd, který se dává dohromady po operaci kýly.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Ladd musel na operaci na začátku května a přišel tak o druhou část sezóny. Teď už je ale připraven na vstup do nového ročníku.
„Mám za sebou trochu odlišné léto než v minulých letech, protože jsem se nemohl připravovat naplno. Musel jsem začínat pozvolna a dělat trochu jiné věci než obvykle,“ vykládal.
„Ale cítím se dobře. V posledních týdnech už jsem byl na ledě a neměl jsem žádná omezení. Jsem nadšený z toho, že mohu být zpátky na ledě,“ tvrdí Ladd viditelně natěšený na novou sezónu.
„Každý, kdo přijde do kempu, ví, co od něj bude kouč očekávat a co chceme jeden od druhého. V poslední sezóně jsme ukázali, čeho jsme schopni,“ doplňuje devětadvacetiletý rodák z  Maple Ridge.

V posledním play off vypadli už v prvním kole s Anaheimem a tak je nový cíl dostat se výše.
„Prohráli jsme čtyři zápasy po sobě, s tím přece nemůžeme být spokojeni. Po vyřazení jsme měli čas přemýšlet a největší zklamání jsme cítili z toho, že jsme si všichni uvědomovali, že máme tým na to, dostat se v play off dále než první kolo.“
„Jasně, je hezké vybojovat play off. Ale hlavním cílem je bojovat o Stanley Cup. Takže se teď můžeme ohlédnout za minulým ročníkem a říci si, že postup do vyřazovací části byl teprve první krok. Ale pro nejlepší organizace je standardem bojovat každý rok o celkový triumf. Myslím si, že s týmem, který máme, s tak kvalitními hráči v kabině, musíme mít větší očekávání,“ uzavřel Andrew Ladd.
Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -