- Reklama -

Jets začnou ročník se ztrátami

- Reklama -

Winnipeg otevře sezónu minimálně bez jednoho ze svých klíčových hráčů.
Do čtvrtečního utkání proti Rangers nenastoupí obránce Nathan Beaulieu, který zmeška vinou zranění horní části těla přinejmenším následující čtyři týdny.
Start ročníku může vynechat také útočník Bryan Little, jenž utrpěl otřes mozku.


Little opustil předčasně nedělní duel s Minnesotou po hitu v prvním dějství. Do hry se již nevrátil. 31letý Kanaďan odehrál v minulé sezóně 82 zápasů s bilancí 15 gólů a 41 bodů.
Jets bolí také Beaulieuova ztráta, jelikož během léta přišli o zadáky Jacoba Troubu, Tylera Myerse a Bena Chiarota. Nejistá zůstává i budoucnost Dustina Byfugliena.
26letý Beaulieu zaznamenal loni průměrný ice-time 16:51 a po přestupu z Buffala naskočil do 18 duelů se ziskem pěti asistencí.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -