- Reklama -

Joe Thornton poslal vzkaz: Mám před sebou ještě roky kariéry!

- Reklama -

Fanshop týmuStejně jako Terminátor i veterán, jenž byl dosud ve službách San Jose Sharks, Joe Thornton zahlásil: „I’ll be back.“ Urostlý centr neskrýval rozčarování nad tím, že jej Sharks před přestupovou uzávěrkou nevyměnili do týmu s větší šancí na Stanley Cup, jenž ve sbírce jeho úspěchů stále chybí.
Otázku ohledně jeho dalšího hokejového působení položil Thorntonovi expert stanice TSN Pierre LeBrun.


Někdejší kapitán Sharks mu prý odpověděl: „Zbývají mi ještě roky!“. Takže se Thorntona ještě jen tak nezbavíme. Už letos se společně s Patrickem Marleauem a Zdenem Chárou stali dalšími hráči, kteří nastoupili do utkání NHL ve čtyřech různých dekádách (dokonce v pěti dekádách nastoupil legendární Gordie Howe). K pokračování profesionální dráhy ho nutí, že si ještě nepotěžkal Stanley Cup.
Do této chvíle odehrál 1636 zápasů základní části a dalších 179 v play-off. Vyjma Stanley Cupu má zlato z juniorského šampionátu, olympiády i dvou světových pohárů. Mezi jeho úspěchy se řadí i švýcarský titul s Davosem z výlukové sezony 2004-2005.
Někdejší první volba draftu 1997 a bývalý hráč Bostonu a San Jose bude po skončení současného ročníku opět volným hráčem. Podepíše znovu u Sharks, kteří jej letos zradili?
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -