- Reklama -

Joffrey Lupul se smiřuje s koncem kariéry. Vyrovnávám se s tím, že nehraji, a už nebudu ani v budoucnu, říká útočník Toronta

- Reklama -

Útočník Joffrey Lupul má stále platný kontrakt s Toronto Maple Leafs, ale nezdá se, že by měl do nějakého zápasu ještě někdy zasáhnout.
Čtyřiatřicetiletý hokejista hrál naposledy v únoru 2016. Poté musel podstoupit operaci kýly. V pořadu Member Guest přiznal, že zvažuje konec kariéry.
„Když mluvím o věcech jako je tato, je pro mě lehčí odpoutat se od faktu, že mé tělo není v dobré kondici a to znamená, že už nikdy nebudu hrát hokej. Ale je snadné se soustředit pouze na hezké momenty, na západy v playoff, důležité góly a podobné věci. Je to jedna z věcí, se kterou se teď vyrovnávám, že nehraju a už nikdy nebudu hrát,“ prohlásil Lupul.
Během října selhal při druhém pokusu splnit fyzické testy, po kterých ho NHL umístila na listinu dlouhodobě zraněných hráčů. Zkušený hokejista obvinil Toronto z neúspěchu na prvním pokusu o splnění fyzických požadavků, ale později se omluvil a doufal v možný návrat.
Nyní se zdá, že Lupul už v NHL nikdy hrát nebude a je s tím smířený.
„Pokud svůj život něčemu zasvětíte, ať už je to sport, nebo hudba, je tu spousta věcí, které raději obětujete, než abyste to přestali dělat. Já nemohl trávit dovolenou s přáteli. Bylo to tak, že skončila sezóna, já měl dva týdny volno a pak jsem se vrátil do tělocvičny, což bylo skvělé. Miloval jsem to. Chybí mi to.
„Některé věci mi chybí, ale je tu i spousta zajímavých věcí, které nyní můžu dělat. Tahle část toho všeho je zajímavá,“ dodal.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -