- Reklama -

Jonathan Huberdeau podepsal s Floridou šestiletou smlouvu

- Reklama -

Vedení Floridy si s předstihem pojistilo služby Jonathana Huberdeaua. Panteři nabídli kanadskému křídelníkovi novou šestiletou smlouvu. Kontrakt v celkové hodnotě 35,4 miliónu dolarů bude platit v rozmezí let 2017-23.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Třiadvacetiletý rodák z Saint-Jerome má ještě na nadcházející sezónu platnou smlouvu, díky které si vydělá rovné čtyři miliony dolarů. Nově uzavřená dohoda s floridským celkem mu následně zaručí plat 5,9 miliónu dolarů ročně.
Huberdeau má za sebou nejvydařenější sezónu v profesionální kariéře. V základní části NHL odehrál 76 zápasů s bilancí 59 bodů za 25 gólů a 28 asistencí. Mladý útočník byl tak druhý mezi nahrávači a čtvrtý v týmové produktivitě. V play off přidal šest startů (1+2).
Trojka draftu 2011 nasbírala během čtyřletého působení v NHL z 272 utkání 172 bodů za 58 branek a 114 přihrávek. Huberdeau má ve sbírce bronzovou medaili z juniorského mistrovství světa hráčů do 20 let v roce 2012, o dva roky později startoval i na seniorském světovém šampionátu v Bělorusku, kde Kanada obsadila 5. místo.
Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -