- Reklama -

Juniorský šampionát jde do finále! Jak je to se vstupenkami?

- Reklama -

Poslední den v roce 2019 skončily na Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji juniorů 2020 v Ostravě a Třinci boje v základních skupinách a jsou známí nejen účastníci čtvrtfinálových bojů, ale také dvojice, která bude hrát o udržení v elitní skupině.
Dosavadních dvacet zápasů na šampionátu nabídlo skvělou podívanou a fanoušci v obou halách se bavili. Celkem deset duelů bylo vyprodáno, do konce kalendářního roku zhlédlo utkání šampionátu v OSTRAVAR ARÉNĚ a Werk areně 112 446 diváků.

Kompletní výsledky a program MS juniorů 2020

„Zájem příznivců hokeje o šampionát nás nesmírně těší. Svátek juniorského hokeje má vynikající kulisu a věříme, že i
zápasy v play off všechny fanoušky nadchnou. Do čtvrtfinále se probojovali všichni největší favorité, takže boje o medaile budou dramatické,“ věří Markéta Šterbová, generální sekretářka organizačního výboru MSLH 20 IIHF 2020.
Pro zájemce o vstupenky na šampionát má dobrou zprávu. Organizátoři uvolní do prodeje poslední vstupenky na závěrečně tři hrací dny turnaje. K dispozici jsou vstupenky i na všechna čtvrtfinálová utkání, která jsou v plánu 2. ledna v Ostravě i Třinci. „Jak už jsme několikrát avizovali, český národní tým odehraje svůj čtvrtfinálový zápas 2. ledna 2020 v 20.00 hod v Ostravě,” připomíná Šterbová.
Vzhledem k velkému zájmu fanoušků o utkání domácího týmu budou na čtvrtfinále Švédsko – Česká republika k dispozici pouze poslední desítky vstupenek. Výrazně větší počet uvolní organizátoři pro všechna další čtvrtfinále.

MSJ: Češi jdou na Švédy, Slováky čeká největší favorit

“Pro každé čtvrtfinále v Třinci, kde se v souboji o postup do semifinále představí silné týmy Ruska a USA, uvolníme více než tisíc vstupenek. Věříme, že atraktivní souboje přitáhnou diváky do hlediště,” dodala Štěrbová. “Vstupenky na čtvrtfinále Kanada – Slovensko jsou k dispozici v řádu stovek.”
Aktuálně nejsou dostupné vstupenky na semifinále a zápasy o bronz a finále, po skončení čtvrtfinálových soubojů se však určitě v prodeji objeví.
Organizační výbor nadále upozorňuje fanoušky na důležitý detail. “Vstupenky zakoupené prostřednictvím internetu, takzvané e-tickety, si musí každý fanoušek vytisknout a při vstupu do arény předložit ke kontrole. Čtení z mobilních telefonů nebude možné,” dodává Štěrbová.
(tisková zpráva organizačního výboru, redakčně upraveno)

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -