- Reklama -

Justin Williams ukončil hráčskou kariéru

- Reklama -

Zkušený forvard Justin Williams oznámil ve čtvrtek konec své hráčské kariéry, během níž zasáhl do 19 sezón NHL. Hájil v nich barvy čtyř týmů a třikrát se těšil ze Stanley Cupu.
„Od té doby, co jsem vstoupil do této soutěže den po svých 19. narozeninách v roce 2000, mi toho sport přinesl tolik, že se to nedá splatit,“ prohlásil Williams.
„Mnoho zkušeností, vztahy, lekce a výzvy zůstanou se mnou i v další kapitole mého života.“


38letý Kanaďan byl draftován v roce 2000, když si jej z 28. místa vybrali Flyers. Později působil v Carolině, Los Angeles a Washingtonu. K Hurricanes se vrátil v sezóně 2017/18 jako kapitán.
Stanley Cupy získal s Hurricanes (2006) a Kings (2012 a 2014). V lize odehrál 1 264 utkání, ve kterých vstřelil 320 branek a nasbíral 797 bodů.

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -