- Reklama -

Kane je rozmrzelý, že nešel do NYR nebo Toronta, myslí si expert

- Reklama -

Patrick Kane patří mezi největší lákadla pro týmy, které před uzávěrkou přestupů budou zbrojit na play-off. Zkušený Američan je podle známého insidera stanice Sportsnet Elliotte Friedmana rozmrzelý z neustálých spekulací a také z toho, že si jej nevybrali Rangers nebo Maple Leafs.

Oba zmíněné kluby výše sháněly před uzávěrkou hvězdy, kterými by zpevnily své soupisky. Rangers se zhlédli ve Vladimiru Tarasenkovi, Toronto zase přivedlo Ryana O’Reillyho. Oba kluby přitom dlouho byly zmiňovány za favority na získání hvězdy Chicaga.

„Zdaleka ne všechno, co se píše, se zakládá na pravdě,“ nechal se Kane slyšet po domácím zápase s Torontem.

- Reklama -

Taková reakce podle Elliotte Friedmana svědčí o tom, že je zkušený Američan již lehce podrážděný z neustálých spekulací. Známý expert také ve svém podcastu vyřkl trojici týmů, která má nyní největší šanci na získání obávaného snipera.

Podle Friedmana se okruh zájemců smrskl na Vegas, Edmonton a Dallas. „Velmi zajímavou možností mohou být Oilers. Kane se určitě bude na město vyptávat svého bývalého spoluhráče Duncana Keithe,“ pronesl Friedman.

Bude faktor Keith tím, kdo rozhodne? Patrick Kane zatím nepolevil ve sbírání bodů. V posledních dvou utkáních vstřelil pět branek.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -