- Reklama -

Karlsson byl zdravý asi jen šest týdnů, prozradil DeBoer

- Reklama -

Fanshop týmu
Peter DeBoer si po prohraném konferenčním finále proti St. Louis posteskl, že se hvězdný obránce Erik Karlsson potýkal během play-off se zdravotními problémy. A jinak tomu podle hlavního kouče Sharks nebylo ani během základní části.
„Je to zklamání, bez debat. Bavíme se pravděpodobně o nejlepším bekovi na světě, ale my ho měli zdravého přibližně jen šest týdnů,“ řekl DeBoer při setkání s novináři.


„První dva měsíce sezóny si na nás zvykal. Myslím, že plně vyladěný byl někdy v lednu nebo únoru, kdy jsme byli možná nejlepším týmem v lize. A pak už opět nebyl zdravý,“ pokračoval lodivod Kaliforňanů.
DeBoer odmítl Karlssonovo zranění specifikovat. Švédský zadák ale odehrál jen šest minut ve třetím dějství čtvrtého zápasu finále Západní konference, pátý duel nedohrál a v šestém do hry nenastoupil.
Sharks získali Karlssona společně s útočníkem Francisem Perronem z Ottawy loni v létě. Senators si na oplátku zajistili volbu v prvním kole draftu 2020, volbu ve druhém kole 2019, dvě podmíněné volby v draftu, Chrise Tierneyho, Dylana DeMela, Joshe Norrise a Rudolfse Blazerse.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -