- Reklama -

Kdo po sezoně opustí hlavní město hazardu?

- Reklama -

Vegas Golden Knights patří k ambiciózním mužstvům v NHL. Tento ročník sice ještě neskončil, několik hokejistů hrajících v šedo-bílo-zlaté kombinaci však už nyní téměř jistě ví, že v hlavním městě hazardu nebudou pokračovat v příští sezóně.

Robin Lehner se vyšvihl mezi elitu při působení v New York Islanders. Předtím si ještě prošel peklem na odvykačce, když se zbavoval závislosti na alkoholu a prášcích. Ve Vegas se objevil před koncem sezóny 2019/2020 jako posila pro play-off. Jeho angažmá u Rytířů značně poznamenala zranění, kvůli bolavé kyčli musel jednatřicetiletý Švéd škrtnout celou aktuální sezonu.

Během ní se skvěle ukázali Logan Thompson, Adin Hill a zatím i nedávná akvizice Johnathan Quick. Vypadá to, že se v létě budou Golden Knights snažit zbavit svého brankáře.

V obraně Rytířů je nabito a očekává se, že se klub i s ohledem na platový strop bude snažit zbavit některého z veteránů. To by mohlo znamenat, že se bude stěhovat Alec Martinez. Tomu ještě v příští sezóně poběží kontrakt na 5,25 milionu dolarů ročně. Zájemců o jeho služby by se mělo najít povícero zájemců.

- Reklama -

Ze soupisky Vegas by mohl zmizet také Brett Howden. Tomu bude končit smlouva a po sezóně se může stát omezeným volným hráčem. Čtyřiadvacetiletý centr letos nezažil dobrou sezónu, zatím nasbíral deset bodů ve 43 utkáních. Rytíři se tak nehrnou do jednání o prodloužení smlouvy, naopak by ho mohli zkusit vyměnit za nějaké pozdější volby v draftu.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -