- Reklama -

Když to prostě nelepí. Čtyři hráči, kteří prožili špatný listopad

- Reklama -

Fanda NHLAčkoli se po několika zajímavých akvizicích mohlo zdát, že se New Jersey konečně odráží k lepším zítřkům, realita nového ročníku tyto předpoklady nepotvrdila. Devils se potácí u dna Východní konference a v marastu se plácají společně s Ottawou, Columbusem a možná též překvapivě s Tampou. Hodně si v Newarku slibovali od někdejšího vítěze Norris Trophy P.K. Subbana. Ten však zažil opravdu otřesný listopad.
A kdo jsou další hráči, kteří neprožili zrovna úchvatnou první třetinu základní části.



1. Anders Lee (New York Islanders) – 25z/13b.
Před sezonou nenapodobil svého předchůdce ve funkci kapitána Ostrovanů Johna Tavarese a na rozdíl od něj podepsal nový sedmiletý kontrakt na sedm milionů dolarů ročně. Do ročníku nevstoupil špatně, v listopadu ale přidal pouhých pět bodů, přičemž tři z nich si připsal hned 1. listopadu proti Tampě. V dalších 11 zápasech si připsal dva body. To není zrovna konzistentní forma, kterou byste čekali od forvarda se sedmi miliony ročně.
2. Tyler Johnson (Tampa Bay Lightning) – 24z/11b.
Nevysoký Američan se čím dál častěji objevuje v přestupových spekulacích. Tampě se po famózní loňské jízdě základní částí letošní vstup nevydařil. Devětadvacetiletý útočník začal sezonu s Braydenem Pointem a Nikitou Kučerovem, v posledních utkáních se ale propadl až do čtvrté formace. Proč? Nekonzistence výkonů. Je jasné, že Lightning se kvůli platovému stropu budou muset rozloučit s některým ze svých dobře placených hráčů. Pustí tak Johnsona s cap hitem pět milionů dolarů ročně?
3. Dylan Larkin (Detroit Red Wings) – 30z/18b.
Dává to smysl. Red Wings se potácí u dna, proto asi těžko budete hledat na jejich soupisce krále bodování. Larkin vykročil povedeně – šesti body v prvních čtyřech utkáních. Bez větších pochyb je třiadvacetiletý centr v současnosti nejdůležitějším hráčem Rudých křídel, jeho výkony v poslední době ale tento fakt nereflektují. Larinovu produktivitu srazilo především zranění kolegy z elitního útoku Anthony Manthy.
4. Pekka Rinne (Nashville Predators) – 15z/2,84 gólů na zápas/89,8 % úspěšnost
Predátoři zatím klopýtají a nutno podotknout, že v brankovišti žádnou jistotu od svého finského maskovaného muže necítí. V šesti listopadových utkáních byl hned třikrát střídán, strpěl čtyři porážky a zaznamenal vskutku nelichotivá čísla: 5,34 branek na zápas, 80,6procentní úspěšnost zákroků. Je už sedmatřicetiletý gólman za zenitem?
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -